Privatlån Bank

Forstå hvad løber gennem din virksomhed at finde forbedring
Jeg husker en gang at se en tegneserie, som viste to personer arbejder en tæller. På væggen bag dem var et skilt, der læser, “kvalitetsarbejde, lav pris, hurtig Service – vælge to.” For at levere alle tre, som er, hvad kunderne forventer, er det vigtigt at forstå strømmene af organisationen.
Privatlån Bank
Den første flow er naturligvis cash flow. Dette kommer i to varianter, penge der kommer ind i organisationen, indtægter og penge går ud, udgifter. Forståelse likviditet er ikke så nemt som det ser ud. Throughput accounting og Lean accounting er to metoder nogle virksomheder bruger til at forsøge at få en bedre forståelse af hvordan kontanter løber gennem en forretning.
Den anden flow er den vare eller tjenesteydelse flow. Det starter med hvordan den vare eller tjenesteydelse er designet. Det næste skridt er, hvordan produktet er opbygget eller tjenesten leveres. Hvordan er det produkt eller den tjeneste, der bruges? Endelig, hvad sker der, når kunden er færdig er produktet kasseret, genbruges eller forbrugt.
Hvordan oplysninger gennemstrømning organisationen? Hvordan kommer det ind i virksomheden og hvordan efterlader det? Hvordan er det brugt i organisationen, gør det følge arbejdet eller trække arbejde frem? Hvilke typer af feedback er modtaget?
Hvordan materialeflow i virksomheden? Hvis et produkt er bygget, hvor råvarer eller dele bringes til punktet af forsamlingen. Privatlån Bank For en tjeneste, hvor de nødvendige oplysninger, materialer og mennesker kommer til hvor de er nødvendige?
Hvordan bevægelighed for arbejdstagerne flow? Er forslaget glat eller det starte og stoppe som myldretiden trafik? Er der nogen spildt bevægelser, som henter en papir-fil fra et skab i et andet værelse eller gå over til at få et værktøj, som er nødvendig for product forsamling? Hvorfor er værktøjet på det punkt, hvor det er nødvendigt? Hvorfor er filen er placeret i et skab i et andet område?
Kreative flow er vigtigt at forstå. Kreative energi, som enhver anden form for energi, kan udnyttes og forvaltes. Er en forsknings- og udviklingsafdeling oprette alt og resten af folket bare gøre, hvad de får at vide? Eller er alle medarbejdere tænker innovation, hvordan man kan reducere omkostninger, ser på sikkerheden spørgsmål, reducere affald, og forbedre miljøet. Folk er ved at udvikle færdigheder til at identificere, formulere og formidle disse typer af ting?
Den endelige flow er tid. Tiden er selvfølgelig en faktor i alle de andre strømme. Da vi ikke kan ændre tid i stedet for kigge på hvordan tid strømme; Vi har brug at se, hvordan organisationen løber gennem tiden. Hvor lang tid Privatlån Bank tager det for at udrette ting? Kan tiden reduceres? Ved at reducere den tid det tager for at gøre vores arbejde, vi reducere eller eliminere de spildte ting vi gør. At fjerne spildt bringer os tættere og tættere topkvalitet.
Ved at observere strømme i vores arbejde, kan vi se, hvor tingene kører glat som en rolig flod. Flaskehalse i arbejdsprocessen skabe uro, meget gerne rapids i en flod.
“�…h, denne ol ‘ river holder Privatlån Bank på Rollin ‘, dog
Privatlån Bank
Uanset hvad kommer i vejen og Privatlån Bank hvilken vej vinden blæse,
Og så længe det gør jeg Privatlån Bank bare vil sidde her
Og se floden flow.”
-Bob Dylan (ser floden Flow Privatlån Bank © 1971 af Big Sky musik)
Enhver proces, ethvert produkt, enhver tjeneste, der kan gøres bedre i nogle måde, en eller anden måde. Så observere og forstå strømmene af din organisation, vil det føre til forbedring muligheder.

  • Lån Penge 6000
  • Lån Penge Til Uden Rente
  • Repay Finance Mini Lån
  • Xapo Kviklån
  • Lån Penge Hurtigt Ingen Rente
  • Mobilån Nu
  • Quick Lån Banker
  • Lån Penge Som Selvstændig
  • Min Kæreste Ville Låne Penge Til Mig
  • Quick Lån Rentefri