Uden Nemid Lån Penge

“Ingen mand kredit er så god som hans penge.” E.W. Uden Nemid Lån Penge Howe, amerikansk journalist, forfatter 1853-1937
Den amerikanske økonomi er baseret på kredit. Hvis du ikke har mindst en gennemsnitlig kreditvurdering, vil du finde at få godkendt til enhver type af lån eller kreditkort, vil være meget vanskeligt – om ikke umuligt. Som nationens økonomi forværres, bliver pengemængden strammere. Uden Nemid Lån Penge En væsentlig faktor truende i horisonten er væksten i den offentlige gæld. I dette øjeblik, er landets underskud nærmer en svimlende fire billioner dollars! Det betyder noget i retning af tyve cent af hver dollar brugt af den føderale regering går mod betaling af renter af lånte!
Uden Nemid Lån Penge
Du kan spørge, hvad har det at gøre med dig at opnå kredit? Alt! Der er kun så mange penge til at gå rundt. En almindelig misforståelse er enhver regering at løbe tør for kontanter kan simpelthen krank ud mere ved at køre trykpresser sent ud på natten. Forkert! Det virker på den måde. Regering, ligesom en virksomhed eller person, er at gå ud og få midler når indtægter fra skatter og salg af statsobligationer forfejle udgifter. Det er den nemme del. Hvem ville ikke lån penge til Onkel Sam? Den hårde del er skattepligtige har til at betale pengene tilbage! Jo større underskud bliver, jo flere penge regeringen låner. Der tager penge fra den private sektoren. Selvfølgelig, der gør ondt den samlede økonomi, og stiller færre penge til rådighed for enkeltpersoner og virksomheder. Det er en ond cirkel, som feeds på sig selv.
Dette er en kort, men vigtig betænkning. lt indeholder værdifulde oplysninger. Læs den omhyggeligt, og vil du have en bedre forståelse af hvordan ansøgere bedømt, og hvad du kan gøre for at forbedre din kreditværdighed. “Kredit score System” er Uden Nemid Lån Penge en noget mere end et tal spil. De fleste kreditorer bruge noget lignende til at vurdere ansøgere som de fleste spil, jo flere “point” du score, jo bedre du gør. Så få ud af en blyant og papir, og vi vil tage et nærmere kig på et typisk system:
Den første faktor du kan ikke gøre noget ved: din alder. Ja, du kan lyve, men ikke. Med alle de sikringsanlæg computersystemer i brug i dag har nogen, et eller andet sted, sandsynligvis den sande historie. Det er kun ét element, hvis en kreditor fanger dig i en løgn, selv om det er bare om din alder, vil de ikke til at stole på resten af oplysninger du giver enten, og du vil sandsynligvis ikke få lånet.
Under 21? Score nul point. 24 til 64 år give dig selv et point. Over 65? Nul point.
Det næste spørgsmål er din civilstand. Ugift, sorry pal de fleste kreditors tror du har en højere risiko, ingen point til dig, hvad er der? Du er gift? Giv dig selv et point. De fleste kreditorer er ligeglad hvis du blev skilt. Hvis du er, og ikke giftede sig igen give dig nul point.
Næste spørgsmål: hvor mange pårørende: i modsætning til Onkel Sam der giver dig større fradrag som familien vokse i størrelse, kreditorer tænke anderledes. Ingen pårørende? Score nul. Én til tre pårørende? Score et point. Mere end tre pårørende? Score nul. Tankegangen er, hvis du ikke har nogen pårørende Uden Nemid Lån Penge du har ingen vedhæftede filer, du kunne springe town, ikke afbetale dette lån. Du har op til tre munde at mætte, chancerne er gode, du ikke kan trække op stakes og løbe væk. Flere derefter tre, du kunne få i gæld over dit hoved, så du bliver en ringere risiko igen, men for en anden grund.
Uden Nemid Lån Penge
Hvor bor du? I en trailer park, autocamper med forældre, pårørende, venner? Forkerte svar. Samme grunde som tidligere spørgsmål. Du kan køre og ikke afbetale lånet. Du nødt til at sætte ned nogle rødder. Score dig nul point. Leje en lejlighed? Giv dig selv et point. Ejer et hjem med en stor fedt realkreditlån? Godt for dig. Score tre store dem! Hvorfor? Nogen tjekket allerede du temmelig god for dig at få pantet, så du er sikkert en rigtig god risiko. Egne dit hjem fri og klar? Endnu bedre. Giv dig selv fire punkter. Du har allerede etableret du kan tage på en betydelig gæld og betale det ud, så du får en bonuspoint.
Tidligere bopæl? Nul til fem år, nogle kreditorer kun gå til tre år. Derefter score på nul point. Du flytter rundt på for meget! Over fem år? God. Score et point.
�…r på Job? Jo længere jo bedre. Mindre end ét år på nuværende arbejdsgiver? Beklager, ingen point til dig! Et til tre år? Giv dig selv et point. Fire til seks år er to point værd. Over score syv år på samme selskab tre punkter.
Hvilken slags Job? Ufaglærte? Du får stadig et punkt. Mindst har du et job! Faglært? To punkter. Professional? Tre punkter. Kreditgiveren beslutter klassificering. Brug din sunde fornuft, når scoring dig selv.
Månedlige indkomst? Bør være indlysende, jo mere jo bedre! Under $800 optjener en måned du et punkt. Op til $1.000 giver dig to punkter. Rage ned $1.500 giver dig tre punkter. Uden Nemid Lån Penge Over får $1.800 fire point. Denne score kan variere en hel del med forskellige kreditorer. Afhænger en del af det land du bor i, jobtype, mange andre faktorer.
Hvor dybt er du i øjeblikket i gæld? Intet andet til $300 om måneden tjener du to punkter. $301 Uden Nemid Lån Penge til $500 giver dig ét punkt. Noget over $500 i de fleste tilfælde optjener du ingen point.
Tidligere kredithistorie: Meget vigtigt, at alle kreditorer. Det er din track record og er en god indikator for, hvordan du skal betale af på gæld i fremtiden. Alle kreditorer tilhører mindst et kreditoplysningsbureau. Information deles. Hvis du har en god kredithistorie med Uden Nemid Lån Penge virksomheden søger du lån fra, desto bedre. Naturligvis mener de deres egen flere oplysninger derefter en andens. Så hvis du har betalt off et lån med dem uden problemer, de fleste giver dig fire til fem punkter. God post med andre kreditorer bør give dig to til tre point.
Andre oplysninger: At have en besparelse og eller kontrol konto med en balance over $500 hjælper, hvis det ikke er noget, du lige har åbnet et par uger siden. Have skulle været mindst et par år til at gøre dig noget godt. De fleste kreditorer giver dig et par punkter. Telefon i dit navn? får du en anden to point.
OK nu ad op din score. Husk jo flere point du scorer bedre kreditrisikoen du er. De fleste kreditorer har en cut-off omkring 18 point. Nogle vil gå så lavt som femten punkter, andre højere end tyve. Igen, det afhænger af tilgængelighed af midler og indbygget bias for den kreditor, som du har anvendt. Hvis slået Prøv en anden!
Et par punkter fra cut off? Nå, kan du muligvis snyde lidt. Anbefales ikke, men hvis du er kun et par point væk kan du få din arbejdsgiver til at sige du arbejdede længere så du har, eller at du tjener lidt mere så du gøre. Hvis du ikke leje eller have pant prøve en forbedre denne situation til at tjene flere point. Også overveje at opbygge dit kredit rekord ved at få et lån med sikkerhed. Du vil som regel blive udstedt et kreditkort. Ikke alle banker tilbyder denne service, Uden Nemid Lån Penge men en overraskende nummer. Den eneste fangst er selvfølgelig du kan ikke røre penge på kontoen, og hvis du ikke betale dit kreditkort balance i fuld hver måned du vil rack op en hel del renteudgifter oven i hvad du oplade med kreditkort. Sikrede lån er ikke baseret på kredithistorie, fordi du sætter op midler svarende til lånet. Det er en sikker løsning for banken og kan hjælpe med at forbedre din kreditværdighed. Fangsten er, det tager tid at opbygge din kreditværdighed.
En anden metode er at åbne en almindelig opsparingskonto og deponere $200-$500. Lad den der 30 til 60 dage, så få et lån på kontoen. Afbetale lånet før forfaldsdatoen. Trække en del af eller alle penge. �…bne en anden konto på nogle andre bank. Gentag processen igen og igen. Din lokale kredit-bureauet Uden Nemid Lån Penge vil få gode betænkninger på dig, og før du ved af det, din mailboks vil være fyldt med tilbud gratis kreditkort – ikke mere sikret konti, og du skal have en lettere gang at opnå kredit. Hvis alt andet fejler, prøve at få et mindre lån, eller se, hvis nogen er villig til at co-underskrive.

  • Mini Lån 2000 Kroner
  • Låne Penge I You See Dk
  • Nordea I Århus Låne Peng
  • Nordnet Bank Lån
  • Sms Lån Med Kronofogdeskulder
  • Quicklån Dk Lav Indkomst
  • Lån Penge Nemt Nu
  • Lån Penge Sydbank
  • Quicklån Til Tænderne
  • Minilån Rentefrit 30 Dage